Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ga cijene

Rummenigge: Mandžin izostanak protiv Barce za nas je bolan

Mario Mandžukić, Juventus, Bayern (1)
Reuters/Pixsell
16.04.2013.
u 10:20

"Hrvat je veliki pobjednik i na terenu uvijek daje 100 posto. Nikad ne odustaje, uvijek se bori do samog kraja"

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić proživljava najljepše dane u Münchenu. Bayern je osvojio naslov prvaka, u polufinalu su Lige prvaka, na dobrom su putu da osvoje i Kup, a Mandžo igra i uživa. Uz to, njemački mediji prepuni su hvale za njega. U ponedjeljak je tako Kicker napisao još jedan u nizu pohvalnih članaka o njemu.

"Mandžukić je stalno koncentriran na postizanje golova i općeniti napredak. Hrvat je veliki pobjednik i na terenu uvijek daje 100 posto. Nikad ne odustaje, uvijek se bori do samog kraja. I kad već pomislite da je izgubio duel, iznenada se vrati", piše Kicker o hrvatskom napadaču.

Mandžukić će zbog žutih kartona propustiti prvi polufinalni susret Lige prvaka protiv Barcelone. Izjava izvršnog predsjednika kluba Karl-Heinza Rummeniggea pokazuje koliko ga svi cijene.

– Imamo dvije dobre zamjene za Mandžukića, ali njegov izostanak je bolan. Pokazao je koliko svojom kvalitetom donosi našoj momčadi – rekao je Rummenigge.

>>Dosta mu je Mandžukića: Gomez želi otići iz Bayerna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije